Creme de la Creme

Creme de la Creme –voide on valmistettu kolloidisesta kullasta, hopeasta, kuparista ja sinkistä. Kultaa, kuparia ja hopeaa on käytetty ihon hoidossa jo tuhansia vuosia naisten keskuudessa.

Voide on syntynyt 6 vuoden tutkimuksen tuloksena. Tuotteen kehittelyssä on otettu huomioon tuhansia vuosia vanhat perinteet. Luonnonaineet ja mineraalit on valittu tarkoin tutkien mm. kiinalaisten ja egyptiläisten yrttilääkitsijöiden perinteitä. Tähän on yhdistetty nykytietämys luonnon orgaanisista aineista, jotka suojaavat taudeilta, hidastavat ikääntymismuutoksia iholla ja lievittävät kipua. Voide sisältää 100% orgaanisia luonnonaineita.

Puhtaan kullan, hopean, kuparin ja sinkin lisäksi tässä silkkimäisessä voiteessa on myös eteerisiä öljyjä, kukka- ja yrttiuutteita, Kuolleenmeren kiteitä, aminohappoja, puhdasta merilevää, lehtivihreää, Aloe veraa ja greipinsiemenuutetta.

Voide hoitaa sekä ravitsee ihoa. Sitä käytetään hankauksiin, haavoihin, mustelmiin ja ihottumiin, vahingoittuneille lihaksille, ihon alaisiin rakennevaurioihin, pehmytkudosvaurioihin sekä turvonneisiin tai tulehtuneisiin nivelvaivoihin, suonikohjuihin ja ryppyihin.

Creme de la cremen kolloidiset aineet ovat antibakteerisia.