Green Magma Barley Grass ohranorasmehujauhe

Tri Hagiwaran Green Magma Barley Grass ohranorasmehujauhe on erittäin ravitseva ja miedosti emäksinen jauhe, joka on valmistettu orgaanisesta ohranoraan mehusta.

Green Magma on ollut maailman johtava ohranorasvalmiste vuodesta 1969 lähtien. Sen taustalla yli 40 vuoden tieteellinen tutkimus. Se sisältää vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, klorofylliä (lehtivihreää), karotenoideja, flavonoideja ja arvokkaita fytokemikaaleja. Se ravitsee soluja, neutraloi myrkyiltä ja suojaa vapaita radikaaleja vastaan.

Green Magmassa on runsaasti entsyymejä kuten ruoansulatusta edistävää amylaasia. Kehomme käyttää entsyymejä kaikkeen aina ruuansulatuksen säätelystä hormonien tuotantoon. Ilman entsyymejä elämä ei olisi mahdollista. Vaikka elimistössämme onkin lukuisia erilaisia entsyymejä, useimmat syömämme elintarvikkeet käsitellään ja keitetään, minkä seurauksena niistä puuttuvat entsyymit. Green Magma on lähde satoihin aktiivisiin entsyymeihin. Green Magma on valmistettu siten, että entsyymit eivät tuhoudu kuumentamalla. Liäksi siihen on lisätty maltodekstriiniä eli hiilihydraattia, joka kattaa ja suojelee entsyymejä, estäen niitä reagoimasta toistensa kanssa tai hapettumasta.

Green Magma Barley Grass on luonnollisesti tiivistetty elintarvike ja sen ravinteet ovat luonnollisessa, biologisesti aktiivisessa tilassa. Useimmat jauheet valmistetaan poistamalla vesi kokonaisista lehdistä erottamatta massasta mehua. Tuloksena on, että tuote sisältää suuria määriä liukenematonta kuitua. Ravinteet, jotka jäävät jauheeseen, voivat juuttua liukenemattoman kuidun sisälle. Ihmisen ruuansulatus ei voi hajoittaa tätä puuttuvan entsyymisellulaasin vuoksi. Näinollen imeytyvien ja hyödynnettävien ravinteiden määrä on pienempi kuin Green Magmaa käytettäessä.

Green Magmaan on lisätty maltodekstiiriä. Maltodekstriini toimii Green Magmassa suojaavana esteenä ravinteiden ympärillä estäen niiden hapettumisen ja suojaten ravinteita kunnes Green Magma liuotetaan nesteeseen. Jos maltodekstriiniä ei olisi lisätty, ravinteet olisivat alttiita hapettumiselle ja voisivat tuhota sen ravintoarvoa.

Tri Hagiwaran palkittu hellä mehustus- ja suihkekuivaustekniikka tiivistää monia ravinteita tuoreista, nuorista ohranoraista. Lopputulos on ravinteikas jauhe, joka on luonnollisesti suojattu hapettumiselta.  Valmistukseen käytetty ohra on kasvatettu ilman torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita.

Green Magma Barley Grass

 • Parantaa energiatasoa ja ruoansulatusta
 • Vahvistaa hiuksia, ihoa ja kynsiä 
 • Tarjoaa tärkeitä ravinteita helposti sulavassa muodossa 
 • Vahvistaa immuunijärjestelmää
 • Sisältää tulehdusta hillitseviä yhdisteitä
 • Puhdistaa kehoa poistamalla myrkkyjä ja samalla auttaa poistamaan pahanhajuista hengitystä
 • Tukee verenkiertoa
 • Ravinteikas
 • Tukee painonhallintaa. 1 annos sisältää vain 20 kcal ja kuitenkin runsaasti ravinteita.
 • Sisältää runsaasti klorofylliä (lehtivihreä), 66 kertaa enemmän kuin pinaatti. Klorofylli toimii antioksidanttina, poistaa tulehdusta ja voi lisätä punaisten verisolujen hapen kuljetuskykyä.
 • Auttaa rakentamaan tervettä suolistoflooraa, ja siksi sillä voi olla positiivinen vaikutus suolen toiminnan säännöllisyyteen ja kaasun muodostukseen.
 • Mehu-uute, joka ei sisällä vaikeasti sulavaa kuitua. Elimistö pystyy helpommin ja täydellisemmin hyödyntämään ravintoaineita mehusta kuin kiinteästä kuidusta, joka lukitsee itseensä useita tärkeitä ravinteita.
 • Vähentää vapaiden radikaalien aktiivisuutta veressä
 • Turvallinen kaikille, jotka ovat huolissaan verensokeriarvoistaan. Sen sisältämä maltodekstriini vapauttaa energiaa hitaasti.