Nanopod

 

Alkaloitu vesi pitää virkeänä ja elinvoimaisena tukemalla yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Koska tarvitsemme vettä joka päivä, miksemme joisi parasta mahdollista vettä, joka on vieläpä helposti kuljetettavissa mukana kaikkialla. Nanopod energisoi juomaveden muuttamalla hanaveden pH:n emäksiseksi, lisäämällä siihen maamineraaleja ja ionisoimalla veden atomit, jolloin tämä rikastettu vesi toimii antioksidanttisena taistelussa kehon vapaita radikaaleja vastaan.  

Nanopod on erittäin helppokäyttöinen ja hyödyllinen myös matkustettaessa olosuhteisiin, joissa juomaveden bakteerikanta on erilainen tai vesi on haitallisten bakteerien saastuttamaa.

Nanopod rikkoo vesimolekyylit pienimpään mahdolliseen kokoon, jolloin vesi imeytyy elimistöön helposti ja nopeasti. Nanopod -veden negatiiviset ionit stimuloivat solujen uudistumisprosessia hidastaen ja hilliten kehon ikääntymistä ja toksisuutta.

Nanopod -vesi voi auttaa mm. detoksifioimaan kehon myrkkyjä, ummetukseen, päänsärkyyn, korkeaan verenpaineeseen, gastriittiin, ravintoaineiden imeytymiseen, aineenvaihdunnan tasapainottamiseen, lisäämään energisyyttä, parantamaan verenkiertoa, kohottamaan immuunivastetta, tasapainottamaan autonomista hermojärjestelmää, vähentämään tulehduksia, parantamaan allergista herkkyyttä, parantamaan suolen liikettä, suojaamaan DNA:ta vaurioitumiselta, parantamaan keskittymiskykyä, kohentamaan yleistä terveyttä ja siten myös elämänlaatua.

Nanopod on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja kaksoiskuorensa ansiosta se toimii kuten termospullo pitäen sisällä olevan veden joko kuumana tai kylmänä tuntikausia. Veden alkalisointi ja ionisointi tapahtuu 3 minuutissa suodattimen sisältämien maamineraalikivien avulla. Suodattimessa käytetään viiden erityisen maamineraalin yhdistelmää ja suodattimen vaihtotarve normaalia hanavettä käytettäessä on 10-12 kuukautta.  Nanopodin tilavuus on max.0,4 litraa ja se sisältää perussuodattimen. Nanopodissa on mahdollista käyttää ylimääräistä suodatinta astian pohjalla.

Tee ekoteko ja vaihda pullovesi Nanopod - veteen! Näin säästät luontoa vähentämällä muovijätteen määrää.

HUOM. Nanopod-veden pH:n mittaamiseen tarvitaan digitaalinen kalibroitu mittari, paperiset  pH-liuskat eivät sovellu tähän tarkoitukseen.

nanopod