True Vitality Vanilla –kasviproteiinijauhe (vanilja)

True Vitality Plant Protein Shake with DHA, Vanilla on suunniteltu täydentämään päivittäisten kasviproteiinien, Omega-3 rasvahappojen, probioottien, entsyymien, hiilihydraattien, kuitujen ja vitamiinien saantia. Se on runsas kasviproteiinien lähde. Se sisältää tasapainoisen proteiiniprofiilin sisältäen hernettä, riisiä, ohraa, klorellaa ja spirulinaa. Sen proteiinit ovat hyvin sulavia, ja sisältävät vain vähän tyydyttyneitä rasvoja.

Proteolyyttinen tarkoin suunniteltu entsyymiseos on sekoitus viidestä erilaisesta entsyymistä, jotka tukevat proteenien sulamista ja imeytymistä. Entsyymit vähentävät ruoansulatuskanavan kuormitusta samalla tarjoten mahdollisimman suuren määrän ravintoaineita palautumiseen ja uudelleenrakentamisprosessiin.

True Vitality sisältää DHA:ta. DHA on tärkeä omega-3-rasvahappo, joka on hyväksi sydämelle ja verisuonille, sekä tukee aivojen, silmien ja hermoston kehitystä ja toimintaa.

True Vitalityn sisältämä prebioottien ja probioottien (maitohappobakteerit) sekoitus edesauttaa terveen suolistoflooran kehitystä. Sen sisältämät 8 miljardia probioottia edesauttavat vitamiinisynteesiä, parantavat immuniteettiä ja edistävät ruoansulatusta. Orgaaninen inuliini auttaa ruoan etenemisessä suolistossa, sekä edesauttaa kolesterolitasojen ja verensokeritasojen tasapainottamisessa.

True Vitality on hyvän makuinen ja siitä saa helposti herkullisen pirtelön. Se on ihanteellinen tyhjään vatsaan nautittuna. Se on suunniteltu erityisesti kiireisille, painonhallinnan tueksi, urheilijoille ja muille liikuntaa harrastaville sekä kaikille jotka etsivät ravinteikasta ja helppoa urheilujuomaa.

Ei sisällä suolaa, keinotekoisia väriaineita, täyteaineita, säilöntäaineita, eläinperäisiä ainesosia, gluteenia, soijaa, vehnää eikä hiivaa. GMO vapaa.

Sopii käytettäväksi osana terveellistä ruokavaliota.